29 Şubat 2008 Cuma

İYİ Kİ DOĞDUNUZ, İYİ Kİ VARSINIZ...

Üç tane canım arkadaşım var. Üçü de Balık burcu. Bir ben içlerin de Yengecim. Ben de çok uzak sayılmam. Sonuç da hepimiz su grubuyuz :)
Filiz 27 Şubat, Demet ve Selvin ise 1 Mart doğumlu. Hal böyle olunca birlikte kutluyorlar doğum günlerini çoğunlukla. Ama bu sene Demet Almanya'da olduğu için ayrı kutladık maalesef. Açık söyleyeyim onun şen kahkahalarını çok aradım. Onsuz bir şeyler eksikti. Olsun varsın, onun keyfi yerinde ya önemli değil. Hayal Kahvesi'nde kutlandı büyük 30. yaş günü. Filiz blogunda fotoğraflı anlatır herhalde. Ben bir gece önce sette sabahladığım için fazla kalamadım. Bir de şu sigara olayı var ki artık iyiden iyiye rahatsız ediyor beni. Doğum gün kızları eğlendiler önemli olan bu. Üçüne de yeni yaşlarında mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum. İyi ki doğdunuz kızlar, iyi ki varsınız.

1 yorum:

Demet dedi ki...

zeynepcim sagol :) güzel eglencenin arasinda beni de hatirlayip bir mesaj yazman cok hosuma gitti :)
sigara konusunda haklisin, ben ne yapacagim bilmiyorum Istanbul'a gelisimde. Burada kapali alanlarda yasak oldugu icin, ancak sokakta icen biriyle yan yana durma olasiligim var, yine denk gelince rahatsiz oluyorum :))
burnumuz kalkmis amaan :)) ne cabuk? :)