23 Şubat 2011 Çarşamba

Programsızlık içinde program yapmaya çalışmak

Yine iptallerdeyim. Küçük ajandama programlarımı yazıp yazıp yanına parantez içinde iptalleri basıyorum. İş karıştı, işler karıştı... Ben karıştım. Ama yine de hiç durmadan program yapmaya devam ediyorum :)

Gelelim son zamanlarda yapmayı başarabildiklerime
Kısa kısa...
  • En son sinemada Aşk Tesadüfleri Sever filmini izledim. Mehmet Günsür'ün güzel yüzünün hatrına çekilir bir film ama keşke tesadüfleri bu kadar abartmasalardı. 5-10 tesadüf daha az olsaydı daha iyi olmaz mıydı :) 
  • En son DVD'de Love and Other Drugs'ı seyrettim. Ehhh işte iyi desem iyi değil, kötü desem kötü değil. Beni şaşırtacak bir sonu olsaydı sevebilirdim belki ama yine Hollywood klişesi olmaktan kurtulamamış.
  • En son okuduğum kitap Evrenden Torpilim Var. Siz de okuyun ya, hayata dair çok önemli tespitleri var. Ama bunu hiç de ukalaca yapmıyor. Sanki bir kafede bir arkadaşınızla konuşuyor gibi hissediyorsunuz kendinizi.
  • En son izlediğim tiyatro oyunu Ölüleri Gömün. Büyük prodüksiyon, etkileyici bir konu ama yine ruhsuz devlet tiyatrosu oyunculukları :(
  • En son keşfettiğim mekan La Luna Piena. Bebek'te süper bir balık restoranı. Hem fiyatları makul, hem lezzetleri enfes, hem de manzarası muhteşem. Rakı balıkçılar kaçırmayın derim.
  • En son dinledidiğim albüm Zaz. Bir süre sokak şarkıcılığı yapmış, muhteşem sesiyle dikkat çeken Fransız bir şarkıcı. Buyrun size en sevdiğim şarkısı...

Yine de bu programsızlık için de hiç fena değilim değil mi? 

    1 yorum:

    zapere dedi ki...

    Hımmm, ya program yapsaydınız? Korkulur sizden.. :)