6 Ocak 2010 Çarşamba

Yaşam Sanatı Eğitimleri

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak bir değişim rüzgarıyla başladı. Yani aslında değişen pek bir şey yok hayatımda ama müthiş bir değişme isteği var. Değişme ve yenilenme fikri bile beni mutlu ediyor. Çok mu sıkılmışım nedir eski ve sürekli kendini tekrar eden benden. Sanki hayatımda yepyeni bir dönem başlayacakmış gibi mutlu ve umutlu girdim 2010'a. Oysa 2009'dan 2010'a bir şeyler değişmesini beklemek büyük bir saçmalık, kendin değişmedikten sonra. Değişim sihirli bir değnek gibi gelmiyor ne yazık ki hayatımıza. Değişmek, yenilenmek bence çok radikal bir süreç. Önce istemek, sonra radikal kararlar almak ama en önemlisi kendini değiştirmekle oluyor. Son zamanlarda sürekli şunu duyuyor ve okuyorum. 2010 benim hayatımda yepyeni bir dönem, daha önce hiç yaşamadığım bir başlangıç olacakmış. Evren bana farklı farklı yollardan sürekli bu mesajı veriyor. O zaman ne yapmalı, hemen harekete geçmeli ve tüm yenilikleri, güzellikleri, değişimleri cesaretle sevgiyle kucaklamalı. Bu nasıl olacak derseniz işte size süper bir öneri. Benim 2010 için ilk değişim hareketim bu olacak:
AQUA YAŞAM SANATI EĞİTİMLERİ

Eğitimler hakkında kısa bilgi. Belki ilginizi çeker:

Kendinizi yeniden yaratmaya ve yaşamınızı en baştan kurgulamaya hazır mısınız?

Bugüne kadar kendinizi ve yaşamınızı nasıl tanımlamış olursanız olun ve yaşınız kaç olursa olsun, şimdiden sonra size ait her şeyi yepyeni bir bilinçle yapılandırabilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylardan kaynaklanan ama bugün yolunuzu tıkayan birçok inanç kalıbından özgürleşmek ve arzuladığınız yaşamı yaratmak elinizde.

Aqua Yaşam Kişisel Dönüşüm Merkezi; 9 Ocak 2010’dan başlayıp 15 Haziran 2010’a kadar devam edecek olan Yaşam Sanatı Eğitimleri ile, sizleri benliğinizin derinliklerine yönelik, uzun soluklu bir yolculuğa davet ediyor.

Uzm. Dr. Seda Ülgen liderliğindeki çoklu eğitmen sistemi ile; hayat içinde daha akışkan, daha özgür ve daha özgün olabilmeniz için size bir yol haritası sunuyor. Zihnin işleyişine ve duygu durumlarına bilimsel verilerin ışığıyla yaklaşırken; evrensel işleyiş, enerji ve ruhla olan bağı da gözeterek Batı bilimselliği ve Doğu bilgeliği arasında bir köprü kuruyor.

Aqua Yaşam Sanatı Eğitimleri ile farkındalığı daha yüksek, bilinçli seçimlerini özgürce yaşayabilen ve kim olduğunu, isteklerini daha net ortaya koyabilen bireyler yaratılması hedeflenir. Konu anlatımı ve uygulamaların dışında, katılımcıların günlük hayatta yaşadıkları zorluklar, kişilerin izin verdikleri oranda paylaşılarak, yaşanan blokajların çözülmesi sağlanmaktadır.

Eğitimler, 9 Ocak Cumartesi tarihinden başlayarak, 15 Haziran 2010 tarihine kadar her Cumartesi saat 11.00-14.00 arasında Taksim Feronya Otel’de gerçekleşecektir.
(Feronya Otel: Abdülhakhamit Cad. No: 58 Taksim/İst)

Rezervasyon ve kayıt için Aqua Yaşam Kişisel Dönüşüm Merkezi:
0530 516 12 00

2 yorum:

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

eğer 9 ocakdan başlayıp 15 hazirana kadar devam ederse ister istemez hayatında bir şeylerin değiştiğini fark edeceksin. ama bu değişimi gerçekleştirmek için böyle bir eğitime tabi tutulmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
bu kadar zaman zarfında hiç yapmadığın bir faliyeti yapmakta aynı sonucu getirir.

zeynep dedi ki...

Bu eğitimi bir okul gibi düşünüp ilk günden son güne kadar orada olmak gerekmiyor. Bu süreç tamamen senin gelişiminle ve ne istediğinle alakalı. Bazen bir günlük bir seminere katılmak bile hayatında çok şey değiştirebilir. Önemli olan senin değişimden kastettiğin şeyin ne olduğu...