30 Aralık 2009 Çarşamba

HEDİYELENDİM :)


Bu sene daha yılbaşı günü gelmeden bir sürü hediye aldım. Yılbaşı ağacım hiç görmediği kadar çok hediye gördü bu yıl. Umarım 2010'da böyle bereketli geçer :) Cumartesi günü ben ehliyet sınavındayken anneciğim ağacımın altına hediyelerimi dizmiş. Eve gelip görünce çok mutlu oldum. Yine Cumartesi akşamı canım arkadaşlarımla benim evimde yılbaşı partisi yaptık. Birbirimize aldığımız hediyeleri ağacın altına sıraladık. Ağacımız doldu taştı. Sonra da çekiliş yapıp hediyelerimizi dağıttık. Pek bir eğlenceli oldu. Bir diğer canım arkadaşım taa İzmirler'den özenmiş bezenmiş bana hediyeler almış, iş yerime kargoyla yollamış. Bu sene aldığım ilk hediye oydu. Görünce nasıl mutlu oldum size anlatamam.

Ama bir hediye var ki bu sabah ofisime geldi. Diğerlerinden çok ama çok farklı, çünkü tanımadığım birinden. Prima Rima bloglar arası yılbaşı çekilişi yaptı. Ben de tesadüfen o gün ilk defa blogunu ziyaret eden biri olarak, sonuncu kişi olarak katıldım çekilişine. Ve günler öncesinden aldı beni bir telaş. Hayatımda hiç tanımadığım birine ne hediye seçsem diye düştüm yollara. Bu vesileyle evine, eşine, mutfağına aşık sevgili Panduf'u tanımış oldum. Ona kendimce sevebileceğini düşündüğüm bir hediye seçtim ve fazla sabredemeden günler öncesinden gönderdim. Sağolsun o da bana kendi elleriyle yaptığı bir yılbaşı kartı göndermiş :)

Ve gelelim benim hediyeme. Benim hediyem de bugün geldi. Sevgili Tuku, özene bezene yaptığı hediye paketi, yazdığı cici kartı ve iki güzel hediyesiyle beni çok mutlu etti. Biz kadınlar ne kadar ince ruhluyuz. Şu gönderdiği kartın üstüne yapıştırdığı "Z" harfine baksanıza :) Ayrıca Unicef'ten seçtiği kartı ve kartıyla bir örnek kap kağıdıyla, benimle birlikte çocukları da mutlu etmeyi ihmal etmemiş. Melekli kolyeme bayıldım, hemen boynuma taktım. Yumuşacık mor atkım da şıklığıyla bu kış favori atkım olacak.

Buradan adı geçen herkese tekrardan kucak dolusu sevgilerimi ve teşekkürlerimi yolluyorum.

1 yorum:

tuku dedi ki...

Zeynepcimmm bu tatlı takip sonrası yazdıklarınla okadar mutlu oldum ki anlatamam.. Begenmene ve senı tanıdıgıma cok sevındım .. Dediğim gibi mutlaka karşılaşacağız:)


sevgilerimi gönderiyorum
Mutlu Yıllar:)!