14 Aralık 2009 Pazartesi

2010 Burçlar...

Yorumlarına çok güvendiğim, daha önceki senelerde test edip onayladığım Susan Miller'ın 2010 burç yorumları geldi. Taze taze özet bilgiler burada. Tabii öncelik Su Grubuna :)

YENGEÇ BURCU
ŞANS GEZEGENİ JÜPİTER SİZİNLE


2010 geçen senelerden daha iyi bir yıl olacak. Hediyeler ve şans gezegeni Jüpiter size yardımcı olmak için güzel bir pozisyonda yer alıyor. Bu iyi bir haber uzun süredir ateş ve hava burçları bu gezegenden yararlandı. Bu yıl evren Jüpiter’i balık burcuna geçirerek durumu düzeltiyor. Öncelikle kendinizi daha güçlü ve iyimser hissedeceksiniz. Eğer bir sağlık sorununuz varsa Jüpiter doğru tavsiyeyi bulmanıza ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Dahası da var Jüpiter dünyaya bakış açınızı değiştirecek ve sizi seyahat yapmak eğitim almak uluslararası ticaret gibi konularda daha cesaretli kılacak. Ayrıca medyada yazarlık, editörlük ya da yapımcılık gibi iş fırsatları getirecek. Bu yıl Uranüs onlarca yıl uzak kaldıktan sonra tekrar Koç burcunu ziyaret ediyor. Uranüs sürprizler gezegenidir yani Uranüs’ün pozisyonunu takip ederek hayatınızdaki beklenmedik olayların nerelerde gerçekleşeceğini öğrenebilirsiniz. Sizin durumunuzda Uranüs yıl ortasında kariyer alanında olacak. Duygusal açıdan eğer yalnızsanız ve biriyle tanışmak istiyorsanız oğlak burcunun karşısındaki Yengeç burcunda gerçekleşecek tutulmalar yüzünden kötü bir tanışma yaşayabilirsiniz. İlişkilerinize gelince her türlü değişiklik bekleyebilirsiniz ve bunlardan bazıları sürpriz olabilir. Eğer birisiyle çıkıyor fakat ilişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğinizi bilmiyorsanız ay ve güneş tutulmaları karar vermenize yardım edecek. Yaşayacağınız olay veya alacağınız haberler oldukça sıradan veya son derece büyük olabilir ama her iki durumda da sizin ilişkinize yeni bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayacak. Gitmek ya da kalmak işte bütün mesele bu olacak. Yakınlaşacağınız ve hayal gücünüze yeni ufuklar açacak yeni birisiyle tanışma şansını 14 Eylül 28 Ekim tarihlerinde mars gerçek aşk evinizdeki akrep burcunu ziyaret ettiği zaman yakalayacaksınız. 2 ve 3 Ekim 2010 tarihlerinde büyüleyici bir hafta sonu geçirebilirsiniz. 8 Aralık’tan 15 Ocak 2011 e kadar geçen süre hayatınız için belirleyici olabilir. Nişanlanabilir veya evlenebilirsiniz.

BALIK BURCU
ALTIN ÇAĞI BAŞLIYOR

2010 sizin yılınız…
17 Ocak’ta hediyeler ve şans gezegeni Jüpiter 1999’dan beri ilk defa Balık burcuna girecek ve 22 Ocak 2011’e kadar burada kalacak. Bu sizin için altın çağın başlangıcını temsil ediyor. Geçtiğimiz üç yıl boyunca hayatınızın çeşitli alanlarında azminiz denendi. Bazen zorlukların üst üste geldiğini ve uzun sürdüğünü hissedip hiç bitmeyeceklerini zannetmiş olabilirsiniz. Şimdi fırsatlar hayatınızın her alanında karşınıza çıkacak. Satürn 7 Nisan’dan 21 Temmuz’a kadar Başak burcuna doğru geri çekilecek. Böylece zor geçen yıllara veda edebileceksiniz. Bu yaz ve 2011’in büyük bölümünde kazancınız yüksek olacak. Şimdi tadını çıkarmaya başlayacağınız Jüpiter yılları her zaman bol seyahatlerle doludur. En azından bir kere deniz aşırı seyahat edeceksiniz. Mars günlük işlerinizi ve görevlerinizi artıracak ofiste uzun saatler geçireceksiniz. Bu emeğinize ve deneyiminize ihtiyaç duyulacağını gösteriyor. Duygusal yaşamınız da bu yıl çiçek açabilir. Jüpiter çevrenizi genişletmenize yardımcı olacak ve tanıştığınız her yeni kişinin size sunacağı farklı bir hediye olacak. Bunlardan birisiyle romantik bir ilişkiye girebilirsiniz. Bu kişi o kadar özel olabilir ki tüm yaşantınız boyunca nerede olduğunu merak edebilirsiniz. Aşk hayatınız yeni yılın ilk gününde 1 Ocak’ta yükselişe geçebilir. 7 Mart 2010’da kalıcı aşk için ikinci şansı yakalayacaksınız. Bu olağanüstü bir gün çünkü Merkür ve Jüpiter yan yana gelerek size sonsuz mutluluk veriyor. Bu tarihi aklınızda tutun. Mutlu bir ilişkiniz varsa bağlılık sözleri verebilirsiniz. Ayrıca bu yıl her konuda zamanlamanız mükemmel olacak. Motivasyonunuz yerinde heyecan dolu ve dünyayı keşfetmeye hazırsınız. Kendinizi adamanız kararlılığınız ve tutkunuz başarıyı getirecek. Açıkça rüzgâr sizden yana esiyor.

AKREP BURCU
SOSYAL HAYATINIZ RENKLENİYOR


Yakında kariyerinizde son derece heyecan verici gelişmeler yaşanacak sevgili Akrep geçtiğimiz ekim ayından beri Mars, şöhreti kontrol eden 10. evinizde ve geçtiğimiz aylarda veya yıllarda çok çalışmanız, çok büyük bir ödülle sonuçlanacak. Birkaç önemli yöneticinin dikkatini çekmeyi başardınız. Adınızı daha çok sorumluluk ve ayrıcalık vermek için eğitecekleri kişi listelerine eklemiş olma ihtimalleri çok yüksek. Mars kariyerinizi ve ününüzü etkileyen 10. evinize 16 Ekim 2009’da girdi ve burada 7 Haziran 2010’a kadar kalacak. Gördüğünüz gibi bu enerji dolu gezegenden sıra dışı bir yardım alıyorsunuz. Ocak ayının sonu ve Şubat’ın başında sizinle kariyeriniz hakkında konuşanlar olacak. Bu konuşmalar çok heyecan verici yönlere gidebilir. Kariyerinizde 10 Ağustos’ta yeni ay doğunca iyi bir gelişme daha olabilir. Mali durumunuza gelince yıl boyunca istikrarlı bir ilerleme göreceksiniz. Mayıs sonu veya Haziran başı ücretinize yapılacak bir zam ya da daha yüksek ücretli yeni bir iş hakkında haberler alabilirsiniz ve bunlar sadece başlangıç olacak. 2010’da aşk hayatınız da yükselecek. Bu Satürn ve Jüpiter’in konumlarıyla Mars’ın Venüs ile buluşmasının etkisinin sonucu olacak. 2010’da sosyal yaşamınızın zirve yapmasının başka önemli bir nedeni daha var. İyi şans gezegeni Jüpiter yıl boyunca gerçek aşkı temsil eden evinizde bulunuyor. Bu önemli bir haber çünkü 20 yıldır ilk defa gerçekleşiyor. Balık burcu akrep burcuyla çok uyumludur. Bu iki burç bir araya geldiğinde sihirli şiirsel bir işbirliği yapar. Gerçek bir kozmik olaydır. Hediyeler gezegeni Jüpiter’in 2010 boyunca gerçek aşk evinizde kalması önemli bir gelişme 2021’e kadar bir daha göremeyeceğimiz bir durum. Partilere ve insanların kaynaştığı ortamlara birçok davet alacaksınız. Tanıştığınız yeni kişilerin bir kısmı arkadaşınız olacak. İçlerinden en azından biri romantik anlamda daha iyi tanımak isteyeceğiniz bir kişi olacak. Hala eski ilişkinizin yasını tutuyorsanız ve yeni bir aşka hazır değilseniz, biraz beklemeyi tercih edebilirsiniz. Aşkta yaşayacağınız en mutlu gün Jüpiter’in güneş ile aynı hizaya geldiği, yılın en şanslı günü olan 28 Şubat aşkta kazanmaya sonra da devam edeceksiniz. Şubat ve Mart aylarındaki fırsatları kaçırmamalısınız. Jüpiter’in 2010’da güneşle mükemmel açısı, sağlığınızı da olumlu etkileyecek.

5 yorum:

Demet dedi ki...

2010 benim yılım olacakmış yaşasınn! Lazımdı buu :)

Turuncu Bir Dünya dedi ki...

aslan burcuna ne olcakmış))

zeynep dedi ki...

Hepsini yazdım. Buyrun...

zeynep dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kupia papalina dedi ki...

sabah sabah içim açıldı mutlu oldum yaww...Yazdıkların hepsi olmasını istediklerim:) gelsin artık 2010....