16 Aralık 2009 Çarşamba

2010 Burçlar 3

Sırada ateş grubu var. Bu arada yükselenlerinizi de okumayı ihmal etmeyin, daha garanti olsun :)

KOÇ
AŞK HAYATINIZ KISKANILACAK


2010'da kariyerinizdeki gelişmeleri dört gözle bekleyin. Güneş tutulmasından sadece iki hafta sonra, 15 Ocak’ta nefesinizi kesecek bir fırsat görünüyor. Şimdiki işinizden memnun olsanız bile, bu dönemde alacağınız tüm teklifleri iyice incelemeniz akıllıca olacaktır. Bu fırsat geçtiğimiz aylardan beri elinize geçenlerin en iyisi olabilir. Kariyerinizle ilgili kararları yıl ortalarına ertelemek isteyebilirsiniz. Ama yapmayın. 16 Ocak’taki tutulma bir zirveye işaret ediyor. 16 Haziran’da gerçekleşecek ikinci tutulmada kariyeriniz bu kadar yükselişte olmayacak. Bahar aylarında omuzlarınıza çok fazla iş yüklendiğini hissedebilirsiniz. Neşenizi kaybetmeyin sevgili Koçlar; Satürn gittiği zaman, bu durumunuz sona erecek ve onlarca yıl tekrarlanmayacak. İki yıl önce Plüton Oğlak burcuna girdi ve 14 yıl kalmak üzere kariyerinizi yöneten 10. evinize doğru ilerliyor. Plüton Oğlak burcunu en son 1762/1778 yılları arasında ziyaret etmişti çünkü Plüton’un Güneş’in etrafında dönüşü 246 yıl sürüyor. Birçok kişi yaşamlarında hiçbir zaman kariyer evinde plüton u konuk edemiyor. Siz bu açıdan çok avantajlısınız. Aşk hayatınızda kendinizi dalgalandırıcı ve kıskanılacak bir durumda bulacaksınız. Mars geçtiğimiz Ekim ayında aşk hayatınızı kontrol eden beşinci evinizdeki uzun yolculuğuna başladı ve hayatınızın bu yönünü aydınlatmaya 2010’un Haziran’ına kadar da devam edecek. Bu yıl yeni birisiyle heyecan verici bir tanışma yaşayabilir ya da birliktelik yaşadığınız sevgilinize daha da yakınlaşabilirsiniz. Gerçek aşkı bulmak ve elinizde tutmak için en iyi dönem 10 Mart ile 7 Haziran arası. Eğer yalnızsanız beraber sevgi dolu ve yoğun bir birliktelik yaşayabileceğinizi istikrarlı bir partnere sahip olmak fikri size son derece çekici gelecektir. Eğer çıktığınız kişiyle zaten güçlü bir ilişkiniz varsa, kendinizi evliliğe hazır hissedeceksiniz. Birkaç ay önce hazır olduğunuzu düşünmüyor olsanız bile eğer evliliğinizde bir süredir mutsuzsanız nihayet bu ilişkiden çıkacaksınız.

ASLAN
PARA VE AŞK SİZDEN YANA

Her zaman değişimlerin öncüsü olan tutulmalar geçtiğimiz ve ondan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl Aslan ve Kova burcunda yaşanmayacak. Dolayısıyla daha sakin ve istikrarlı bir hayatınız olacak. Geçtiğimiz iki yıl en büyük endişelerinizden biri elinize az para geçmesiydi. Artık bu sorun düzeliyor. Şubat ayının ortasından sonuna kadar gelirinizde çok tatminkâr gelişmeler yaşanacak. Şansınız Mart ayında da devam edecek. Bu aylar özellikle sıra dışı fakat tüm yıl boyunca gelişme ve ilerleme fırsatları devam edecek. 20 Aralık 2009’da Mars gerilemeye başlıyor ve bu etkisiz pozisyonda Mart’ın ilk haftalarına kadar kalacak. Yılın ilk çeyreğinde hedeflerinizi tekrar değerlendirmek ve stratejilerinizi belirlemek için vakit ayırın. Duygusal açıdan yalnız da olsanız bir ilişkiniz de olsa, 2010 yılında kendinizi çok atak ve seksi hissedeceksiniz. Yalnızsanız tanımak istediğiniz kişilerle yakınlaşmakta zorluk çekmeyeceksiniz. En büyük sorununuz aralarında birini seçmek olacak. İlişkiniz varsa, Jüpiter 2009’da Kova burcundayken ve sizi sevdiğiniz kişiye kendinizi adamaya yönlendirirken nişanlanmış veya evlenmiş olabilirsiniz. Bu evlenmek ve nişanlanmak için harika bir dönemdi. Şimdi birbiriniz ve yeni hayatınızdaki yeni rolleriniz hakkında daha çok şey öğreneceğiniz geçiş dönemindesiniz. Bu yıl partnerinizin finansal başarılarından faydalanıp seyahat veya başka özel akşamlara harcayabileceğiniz fazladan parayla, baş başa çok güzel anlar geçirebileceksiniz. Tüm bunların üstüne 2 Aralık 2010’da gerçek aşk evinize muhteşem bir yeni ay doğuyor. Böylece Aralık’ın ilk günlerinde yaşayacağınız yakın ve sevgi dolu hisler, sonraki haftaların havasını da değiştirecek. Aralık 2010’un sonunda çok güzel bir tatil geçireceksiniz ve 2011’e mutlulukla gireceksiniz.

YAY
AŞK İLE SEYAHAT EL ELE


İşveren gezegen Satürn nadir görülen şekilde son iki yıldır kariyerinizi ve itibarinızı yöneten 10. evinizdeydi. Satürn ile işbirliği yapmanın ideal biçimi en az iki yıl süreyle çok çalışmaktı. İki yıldır bu şekilde çalıştığınız için bazı şeyler size hiç değişmeyecek gibi gelmiş olabilir. Fakat değişim zamanı yakın. 2010’da üzerinizdeki baskı kalkacak ve çabanızın karşılığını alacaksınız. Zafere sandığınızdan daha yakınsınız sakın vazgeçmeyin. 28 Şubat’taki dolunayda burcunuzun yöneticisi Jüpiter Güneş’le aynı hizaya gelecek ve bu sizin en şanslı gününüz olacak. Yeni ayı takip eden 8 Eylül’de yepyeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Yaşınız kaç olursa olsun 2010’da en çok ilerleme kaydedeceğiniz alan aşk hayatınız olacak. Yılın ilk zamanlarında bir ilişkiniz yoksa aşk ile seyahat el ele gidecek. Bir seyahatte aşık olacağınız birisini bulma ihtimaliniz 10 Mart ile 7 Haziran arasında çok yüksek. Çünkü aşk evinizin yöneticisi Mars bu dönemde son hızla hareket edecek ve ufkunuzu genişletecek. Eğer sevdiğiniz biri varsa seyahate birlikte çıkmanız bir gecede sönmüş romantizminizi kesinlikle yeniden canlandıracaktır. Yine bu dönem boyunca ya seyahatteyken ya da transit geçiş yaparken örneğin havalimanı veya tren istasyonunda gerçek aşkı bulabilirsiniz ya da başka şehirde yaşayan birisiyle aradaki mesafeye rağmen bir aşk başlayabilir.
13 Nisan’daki yeni aya takviminizde bir işaret koyun bu tarihten itibaren geçen haftalarda sosyal yaşantınız ciddi bir ivme kazanacak. İyi şans gezegeni Jüpiter 1999’dan bu yana ilk defa Koç burcuna ve gerçek aşk evinize girecek. 8 Ekim 18 Kasım tarihlerinde geri çekilmeye başlayan Venüs artık güçlü titreşimler yaymayacak. Bir gezegenin geri çekilmeye başlaması, bizi bazı durumları ve olayları yeniden düşünmeye tekrar değerlendirmeye ya da ele almaya teşvik eder. Bu dönemde çıktığınız kişiyle ilgili fikriniz değişebilir ya da eski sevgilinizle tekrar bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Özellikle son paragraftaki yorum hani şu eski sevgiliyle ilgili olanı..Umarım umarım çok çok umarım doğru çıkar :) çok özledim çok..