3 Kasım 2009 Salı

Issız Adam

Az önce televizyonda Issız Adam'ı izledim. Geçen sene sinemada izlediğimde hüngür şakır ağlayan ben, sinema çıkışı uzun süre kendine gelemeyen ben, hiç de ağlanacak bir şey yoktu diyenlere ağlanacak çok şey olduğunu savunan yine ben... AĞLAMADIM!!!
Evde DVD'si olmasına rağmen, tekrar izlemeye cesaret edememiş, aman şimdi yine ağlarım ne gerek var ki demiş, kendimi Issız Adam'da ağlanıra şartlamış ben... AĞLAMADIM!!!
Issız adamlara saygı duyuyorum, onlara ıssız hayatlarında mutluluklar diliyorum. Ama artık onlar için ağlamayı red ediyorum.
Ayrıca film ikinci kere seyredecek kadar güzel değilmiş. Bu sefer bana oldukça yavan geldi. Oysa Çağan Irmak'ın Babam ve Oğlum filmini ikinci kere izlediğimde de ilki kadar etkilenmiştim. İlkiyle aynı şiddette ağlamıştım :))

Yeri gelmişken söyleyeyim. En sevdiğim film Amores Perros (Paramparça Aşklar ve Köpekler)
Ayrıca Rezervuar Köpekleri, Hannibal, Katil Doğanlar, Baba 1-2-3, U-Dönüşü, Carlito'nun Yolu, Fargo, Kelebek Etkisi, Requiem For A Dream, Trainspotting, Parfüm izlediğimde beni çok etkileyen filmler...

2 yorum:

sedaca dedi ki...

dün akşam izleyince aynı şeyi söyledim, biz neresinde ağlamıştık bu filmin dedim :)
şaşırtıcı değil mi ?

zeynep dedi ki...

Acaba televizyon farkı mı? En damar yerinde reklama girip 10 dakika boyunca reklam seyrettirdiler. Yoksa konuyu bildiğimiz için mi? Yani ben sinemada en çok kızın dolma yediği sahneden etkilenmiştim. Her şey güzel ve yolunda gidiyor sanırken adam bam diye ayrılmak istiyorum dedi. Beklenmedik olan güzeldi. Oysa dün bildiğim şeyi izlemek tat vermedi.