3 Eylül 2009 Perşembe

Sulugöz Yengeç

Dün ben Yengeç burcundan şikayet ettim ya bugün de bir internet sitesinde burcumun olumsuz yönlerini okudum. Vermiş veriştirmişler. Ama çok da doğru tespitlerde bulunmuşlar.
Burcuma fazla da haksızlık etmeyeyim. Her burcun kötü yönleri var elbet. En azından biz Yengeç'ler şefkatliyiz, merhametliyiz, temiz kalpliyiz...

Ama öz eleştri yapmaktan da kimseye zarar vermez. Buyrun bakalım. Nasılmışız biz sulugöz Yengeç'ler?

Çoğu zaman oldukça kırılgan, fazla sahiplenici, etrafınızı üzebilecek şekilde alıngan davranabilirsiniz. Öyle ki bulunduğunuz ortamlarda herkes konuştuğu kelimeye dikkat etmek zorunda kalabilir.

İlişkilerinizdeki sahiplenilicilik çoğu zaman bıkkınlık yaratıcı olabilir. Sevgilinize anne veya babasıymış gibi davranabilirsiniz.

Ailenizdeki tüm sorunları sevgilinize yansıtır, onu da problemlerin içine dahil ederek sızlanıp durabilirsiniz.

Herhangi bir ilişkide zorlandığınız, üzüldüğünüz ve perişan olduğunuz halde sırf alışkanlık diye senelerce devam ettirebilirsiniz.

Etrafınıza sürekli sizinle aynı düşünen, sizi anlayan, sizinle ağlayıp sizinle gülen insanları toplamaya bayılırsınız.

Sırf huzur bulmak için, problemleri hasıraltı edebilir, sanki hiçbir derdiniz yokmuş gibi davranabilirsiniz.

Kendinizi iyi hissetmek için başkalarına iyilik etmeye çalışabilir, sonra da size iyi davranmadıklarında onları içten içe suçlayabilirsiniz.

Belli dönemlerde oldukça kararsız, kaprisli, hayalci, ürkek ve tembel olabilirsiniz.

Bazen istekleriniz yerine gelsin, duygusal dramalar yaratabilirsiniz.

Özellikle yaşlılığınızda tüm aile efradını çevrenize toplayacak şekilde huysuzluklarda bulunabilirsiniz.

Sırf alışkanlığınız diye aynı yerde yıllarca çalışabilir, aynı yatakta yatabilir, aynı eziyet dolu ilişkiyi sürdürebilirsiniz.

Kişisel radikal girişimlerde bulunmak yerine, olanı olduğu haliyle kabullenmeye razısınızdır.
Kendi iç dünyanızda, kendi kabuğunuzda yaşamaktan hoşlanır. Yeni kararlar alan, yenilikler uygulayan insanları anlamakta zorlanabilirsiniz.

Çevrenizdekiler size bağımlı olsun ister, sonra da üzerinize düştüklerinde kimi zaman sıkılır uzaklaşabilirsiniz. Bazen de hiç değmeyecek insanlar için kendinizden bir sürü ödünler verir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Yöneticiniz Ay gezegeni gibi iki farklı yüzünüz olabilir. Ağlarken bir anda gülebilir, güldüğünüzde birdenbire ağlamaya başlayabilirsiniz. Hassasiyetinizin dozunu kimi zaman ayarlamakta zorluk çekebilirsiniz.

2 yorum:

g.g. dedi ki...

hangi siteden baktım arkadaşım?senin için kötü özellik demeyelim de, zor özellikler desek daha doğru olur.bazı özellikler kişiye zorlaştırır hayatı maalesef! senin saydıkların da öle sanki!bu saydığın çoğu özellik ile sen çok yıpranmış bile olabilirsin.ben de ne zamandır bir kitaptan bahsetmek istiyordum, kesinlikle okumanı tavsiye ederim eğer okumadıysan eğer-Ruhsal astroloji (Jan Spiller).sonra bir daha konuşalım isterim- çok merak ediyorum fikirlerini!

zeynep dedi ki...

Süper fikir.
Meraklıyım ben böyle konulara.
Zevkle okuyabilirim.
Sağol arkadaşım.