28 Haziran 2008 Cumartesi

YENİ BANYOM :)


Sonunda tadilat bitti. Tam tamına 2 hafta sürdü. 60 çuval moloz çıktı. Tüm banyo yıkıldı, bununla da kalmadı, kolidordan mutfağa uzanan borular yenilendi. Evi pislik götürdü. Nimbusla ben annemlerde 2 hafta misafir olduk. Sonuç evimize kavuştuk. Yeni banyomuzun keyfini sürüyoruz. Darısı Filizimin başına diyorum çünkü onların da başında aynı dert var. Ama bu 2 haftalık süreç boyunca evde kalmak mümkün değil. Onun için önce kedileriyle birlikte misafir kalacak bir ev bulmaları lazım. Bundan 2 sene önce aynı işi annemler de yaptırmışlardı ama onlar banyoyla birlikte mutfağı da yeniledikleri için 40 gün sürmüştü. Eski evlerin kaderi bu 20 yıldan sonra herkesin başına geliyor. Onun için gönül sıfır evde oturmak istiyor ama İstanbul gibi eski bir şehirde, üstelik merkezi yerlerde yeni ev bulmak mümkün değil. Kiralık ev ararken gördüğüm mutfak ve banyoları unutamıyorum. Freddy'in kabusu gibiydiler. Onun için ben yeni banyomun kıymetini bileyim. Küçük müçük ama en azından temiz. Üstelik fayanslarını ve duşakabinini ben seçtim. Yerleşimine ben karar verdim :)

9 yorum:

No More Virgilius dedi ki...

Bu bloga nasıl geldim, ne işim var bu sayfada hiç bir fikrim yok, ama tam evimin banyosuna tadilat gerektiğini düşünmeye başladığım bu günlerde ya tanrı ya da müstakbel ustalar yönlerdirdi beni.
pırıl pırıl olmuş. iyi günlerde... (ne denir ki buna?)

Demet dedi ki...

Zeyno Virgilius gelmis kiz bloguna! ;)Pek meshurdur kendileri bloglar aleminde.
Banyon tertemiz mis gibi olmus güle güle kullan :)

zeynep dedi ki...

Virgilius hoş gelmiş sefa gelmiş :)
Ben tanımıyorum ama girip baktım bloguna. Çalan şarkının hastası oldum. Nedir acaba Virgilius?

No More Virgilius dedi ki...

misafir muamelesi hiç beklemediğim bir tepkiydi, kurabiye, kek, kısır ve patates salatası ikram edilem çeyrek altınlı akraba günlerinde gibi hissettim kendimi - ben banyoyu görmeye gelmiştim sadece.
şarkıyı ween söylüyor, "buenos tardes amigo" isimli şarkıları.
e-mule, limewire gibi yardımsever sitelerden indirebilirsiniz.
İyi banyolar.
(meşhurmuş... pöh!)

zeynep dedi ki...

Şarkı ismi için teşekkürler. İndirdim. Misafir muamelesine gelince ben alışık değilim de başkalarını blogumda görmeye. Sadece arkadaşlarım okuyor.

No More Virgilius dedi ki...

Tamam, okumam o zaman:)

EA dedi ki...

Zeynep'im güle güle kullan, en kısa zamanda geleyim de banyonu kullanayım isterim de bakalım ne zaman? :)

zeynep dedi ki...

Canım gel nolur gel...
Hadi beni özlemedin Nimbus'u da mı özlemedin?

Adsız dedi ki...

ben de 'bu banyoyu şükran mı temizledi, vayyyy' diyerek yorumlara ayrı bir boyut katayım bari :))