11 Eylül 2007 Salı

Sonunda Ben De Teknolojiyle Buluştum!!!


Sonunda paraya kıydım bir laptop aldım. Aslında uzun süredir aklımdaydı ama sürekli erteliyordum. Dün gazetede tam sayfa bir ilan "Vatan Bilgisayarda Card Finans sahiplerine %25 indirim". Laptop almak istediğimi sağır sultan duydu. Onun için ilanı gören koştu getirdi gazeteyi masama. Sadece tek günlük bir kampayaymış. Kaçırma dediler kanıma girdiler. Öğle tatilinde gittik bakmaya. Bakmakla kalmadık o gazla aldık. Bakalım hayırlısı taksitlerini kim ödeyecek :) Şaka bir yana çok uzak kalmışım teknolojiden. Bugün ilk defa web cam'i ile sesli chat yaptım Ebruşkoyla. Görüntülü telefon dedikleri şey meğerse buymuş :) Sonra Temetciğimi gördüm. Taaa Hamburg'daki evine misafir oldum. Ne güzel şeymiş kardeş ben araba varken at arabasıyla geziyormuşum... Herkesi MSN'e beklerim. Gelin yüzyüze yazışalım. Görün ne haldeyim. Nasıl çöktüm. Saat 2.30 ben hala ajanstayım da... Acındırayım dedim biraz kendimi.

2 yorum:

Tekir dedi ki...

Hayırlı olsun kardeşcim... Valla bu laptop adı verilen şey şahane. En güzel yanı tatilde de beraber olabiliyorsun teknoloji ile.
Güle güle kullan canım.

Demet dedi ki...

güle güle kulllan zeynocum, iyi bir karar vermissin. seni bu i$e itekleyen arkadaslarina da tesekkurler. web cam'le ve sesli olarak görü$menin tadi bambaska. Allah bunlari icat edeni nurlar icinde yatirsin :)