3 Ocak 2010 Pazar

Güzel Başladı 2010

2010, işyerinden bir arkadaşımın garsonlu, DJ'li, falcılı, boğaz manzaralı, biz bize, kim kime dum duma müthiş yılbaşı partisiyle pek bir eğlenceli başladı. Yaklaşık 80 kişinin katıldığı bu ev partisine tam da ev partisi demek mümkün değil. Her şey oldukça profesyonel ama bir o kadar da ev partisi sıcaklığındaydı. Hava oldukça ılık olduğundan hep bahçede takıldık. Böylece hem sigara dumanından kurtulduk hem de Boğaz havası aldık. Çok içtik, bol güldük... Yeni yıla yeni insanlarla neşe içinde girdik.

Malumunuz ertesi gün müthiş bir baş ağrısı ve hafif bir yorgunluk vardı. Ama güzel bir kahvaltı ve bir Vermidon ertesi ikisinden de eser kalmadı. Annemle birlikte sinemaya gittik. Uzun süredir merak ettiğimiz ve artık çok az sinemada oynayan Vavien'i Astoria'da 2. sıradan izledik :) Film güzel başladı. Oyunculuklar bir harikaydı. Konu ilgimi çekti ama tam işte budur diyecekken film alakasız bir yerde pat diye bitti. Bana göre sonu havada kaldı. Güzel film diyecekken, benden vasat bir not aldı.

Erken yatılıp bol uyunan, yılbaşı partisinin tüm yorgunluğu üzerimden atılan, yılın ilk gününün ardından 2. gün de film izlemeye doymamış olacağız ki evde annemle DVD keyfi yaptık. Uzun süredir izlemeyi plandığım ama bir süredir DVD yığınım arasında sırasını bekleyen Julia&Julie'yi izledik. Filmin konusunu da, ruhunu da, oyunculukları da sevdim. Meryl Streep yine döktürmüş. Ama bana kalsa film biraz daha kısa olabilirdi. Filmin imdb notu 7.4, benim notum ise 7.5 :)

Akşam uzun süre sonra ilk kez Beyoğlu'ndaydım. Süslemeleri daha yeni gördüm. Kalabalığını unutmuşum. İlk birkaç dakika sudan çıkmış balığa döndüm. Ama çabucak adapte oldum. Çocukluğumdan beri sevdiğim Beyoğlu'nda sevdiğim arkadaşlarımla mutlu oldum :) Yemek ve sohbetin ardından Mask'da sahne alan Garaj'ı izledik. Biraz kurtlarımızı döktük. O an uzun süredir barlara takılmadığımı fark ettim. Sigara içilmeyen bir bar ortamı ne kadar şahane oluyormuş. Bayıldım bayıldım...
Bu arada Garaj'dan bahsetmeden geçmeyelim. Arkadaşlarım diye söylemiyorum yeni çıkardıkları albüm bir harika. Sahneleri pek keyifli. Israrla tavsiye ederim.İzleyiniz, dinleyiniz...

Bitti mi, bitmedi. Bu gece de annemlerin evlilik yıldönümü nedeniyle Irish Pub'dayım. Ohh 2010 hep böyle eğlenceli geçse keşke...

4 yorum:

Tekir dedi ki...

benim niye haberim yok bu etkinlikten :(((

zeynep dedi ki...

Kardeşim spontan gelişen bu etkinlikten benim de son dakikada haberim oldu. Sen bu haftasonu için Ada'ya bakmam lazım dediğinden sana haber vermedik :( Kızdın mı???

selvin dedi ki...

ama ben facebook'tan duyurdum bu etkinliği tekir'im canımmm.

Demet dedi ki...

Julia&Julie'yi ben de istiyoruuum :)
Bu arada o kadar çok şey konuştuk ki bu hafta, annen ve babanın kutlama akşamına sıra gelemedi, onun havadislerini de ayrıca alalım ;)
Demet the Meraklı Turşucu :p