17 Aralık 2009 Perşembe

2010 Burçlar 4

Toprak grubuyla birlikte kehanetlerimizin sonuna geldik. Genel olarak bu sene tüm burçlar için iyiliklere ve güzelliklere işaret ediyor. Sıkıntılardan kurtulacağımız, şansımızın açık olacağı bir sene olacakmış öyle diyor Susan Miller, ben onun yalancısıyım.

BOĞA
AİLE KURMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ


Önümüzdeki 12 ay boyunca gezegenlerin yer değiştirmesi hayatınızın odağını kariyerden eğlenceye çevirecek. Uzun süredir daha dengeli bir hayat arzuluyordunuz
fakat bunu nasıl yapabileceğinizii bilmiyordunuz. Öğreneceksiniz ve bu gerçekleştiğinde sizden daha mutlusu olmayacak. 2008/2009 yılları arasında 18 aylık bir süre boyunca ASLAN ve KOVA burçlarındaki tutulmalar kariyerinize şok etkisi yaptı. Olup bitenlere odaklanmak dışında yapabilecek pek bir şeyiniz yoktu. 2010’a girerken hala geçen yıldan kalma birkaç sorunla uğraşıyor olabilirsiniz ama önümüzdeki yıl kendinizi daha istikrarlı ve güvende hissedebileceksiniz. Koruyucu gezegeniniz Venüs 16 Şubat’ta şans gezegeniniz Jüpiter ile buluşuyor. Sizin için bundan daha iyi bir haber olamazdı. Muhteşem bir iş teklifi alabilirsiniz veya bugüne dek yaptığınız iş herkes tarafından fark edilebilir. Kariyeriniz için bir diğer önemli dönem dolunayın yaşanacağı 25 Temmuz’dan beş gün önce veya sonrası. Sosyal açıdan 2010 sizin için şahane olacak. Bu yıl aşık olabilirsiniz. Aşık olduğunuz kişinin hayatınızın tek gerçek aşkı olma ihtimali çok yüksek. Eğer hayat arkadaşınızı zaten bulmuşsanız birbirinizle uzun süredir fırsat bulamadığınız kadar ilgilenme şansınız olacak. Duygusal ilişkilerinizde canlanma görünüyor. Sevgili Boğa burcu Satürn 2007 Eylül’ünde Başak burcuna girdiğinden beri gerçek aşkı bulmakta sorunlar yaşıyordunuz. Bu engeller kalkacak ve uzun süredir ilk defa hak ettiğiniz aşkı bulma fırsatına sahip olacaksınız. Gerçek aşk eviniz aynı zamanda hamilelik ve doğum eviniz çocuk yapmayı ertelediyseniz veya hamile kalmada sorunlar yaşıyorsanız artık bir aile kurmaya başlayabilirsiniz. 31 Mart- 25 Nisan arası aşkta şanslı günleriniz
kalbinizde saklı tuttuğunuz bir hayaliniz gerçek olabilir. Çünkü Jüpiter’in 11. evinize girmesi, bu çok özel arzunuzu fark etmenizi sağlayacak. 11. evin gerçekten sihirli, peri masalı gibi bir yönü vardır. 2010’da özellikle Ocak ve Temmuz aylarında hem yakın hem uzak yerlere oldukca sık seyahat edebilirsiniz. Evine düşkünlüğüyle ünlü bir burç için bu yeni bir haber.

BAŞAK
GÜÇLÜ BİR MEVKİ SİZİ BEKLİYOR


2 Aralık’taki dolunay şeref ve başarıları temsil eden 9. evinizde doğacak ve aylardır yoğun çalışmanızın meyvelerini toplayacaksınız. Üstlerinizin ve eleştirmenlerin, performansınız hakkında nasıl coşkuyla konuştuklarını duyunca çok memnun olacaksınız. 2 Aralık’tan sonra dört gün içinde size ulaşacak haberlere hazır olun. Eğer bir iş görüşmesi yaptıysanız işvereninizin kararını öğrenmek için telefon edebilirsiniz. Çünkü muhtemelen seçilen sizsiniz. İtibarlı bir pozisyon için iş görüşmesi yapacaksınız. Çünkü 10. eviniz etkin konumda olacak. Aynı seviyede bir pozisyona geçmeyeceksiniz. Mevkiiniz size daha çok güç nüfus ve sorumluluk verecek. Hatta size iki iş birden teklif edilebilir. Jüpiter ve Neptün daha önce de iki defa kesişmişti. Fakat 21 Aralık’ta son defa buluşacak. Bir sonraki buluşmaları 12 Nisan 2022’de olacak. 21 Aralık’ta gerçekleşecek olayların nadir ve yararlı kozmik hediyeler olduğunu bilmelisiniz. Yeni ay sayesinde 16 Aralık’tan itibaren eviniz sıcak bir yuva olacak. Bu yeni ay Jüpiter’e göz kırpacak ve evinizi aileniz ile arkadaşlarınız için davetkar sevimli ve cazip bir yer kılmaya Plüton’un da yardımı dokunacak. Dolunayda sorunlar yaşanabilir. İlişkilerinizi belirleyen yedinci evinizdeki Uranüs yeni aya kızacağı için 16 Aralıkta partneriniz veya eski eşinizle ilgili bir sorun yaşayabilirsiniz. İş ortağınızın da size uykusuz geceler yaşatma ihtimali olabilir. Bunu bilerek ortaınıza bu dönemde özellikle dikkat edip bir terslik fark ederseniz olaylar ciddileşip volkan gibi patlamadan önce oturup konuşarak sorunu ortaya çıkartmalısınız. Çünkü olaylar dramatik boyutlara ulaşabilir. Aşk hayatınız 25 Aralık 18 Ocak arasında Venüs’ün Oğlak burcuna doğru yönelmesiyle hareketlenecek. Bu Venüs’ün tadını çıkarmanız için ideal bir zaman. Çünkü gerçek aşk ve mutluluğun gezegeni gerçek aşkınızı yöneten beşinci evinizi aydınlatacak. Ocak romantizm için daha da ideal bir ay konumunda. Dolayısıyla sizi heyecan verici günler bekliyor. 21 Aralık’tan 10 Mart’a kadar Mars gerileyecek. Merkür ise 26 Aralık 6 Ocak tarihlerinde çekilecek. Fakat siz Merkür’ün yavaşladığını 9 Aralık’tan itibaren hissetmeye başlayacaksınız. Tutulmalar daha önce fark etmediğiniz gerçekleri ortaya çıkartacak.

OĞLAK
İLİŞKİNİZİN DİNAMİĞİ DEĞİŞECEK

Sadece 29 yılda bir tekrarlanan kariyeriniz için son derece önemli üç yıllık bir evreye girdiniz. Satürn size kendinizi ispatlamanız için hayatınızın fırsatını sunacak ve sizi önemli bir liderlik pozisyonuna hazırlayacak. Hemen faydası dokunan Jüpiter’in aksine Satürn kazandıracağı mesleki başarılar ve sunduğu fırsatlar için sizi uğraştırır. Satürn pozisyonunu 2012’nin Ekim ayında değiştirene dek alacağınız ödülleri göremeyeceksiniz. Buna rağmen elde edeceğiniz başarılar bundan sonraki hayatınızın temelini oluşturacak. Hayatınızdaki değişimler kariyer değişiklileri sonucunda olabilir. Daha iyi bir işe geçip daha büyük bir evde oturmaya başlayabilir veya bir iş fırsatı sayesinde yeni bir yere taşınmak zorunda kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda eğer birisiyle çıkıyorsanız, Oğlak ve karşısındaki Yengeç burcunda gerçekleşecek tutulmalar gerçekten mutlu olmak için hayatınzda neleri ve kimleri değiştirmeniz gerektiğini açığa çıkaracak. Eğer bir beraberliğiniz varsa her iki tarafın alacağı haberler sonucunda ilişkinizin dinamiklerinde bazı değişimler yaşanabilir. Aranızdaki bağ güçlüyse bu daha da güçlenecek. Bekarsanız ve aşıksanız karşınızdakine kendinizi daha fazla adayacaksınız. Mutsuz bir ilişki içindeyseniz birlikteliğinizin potansiyeli olup olmadığı ve düzeltmek isteyip istemediğiniz konusunda bir karar vermeniz gerekecek. İki taraf da mutsuzsa olumsuzlukları tersine çevirmek veya ilişkiyi bitirmek için cesaretinizi toplamanız gerekecek. Bekar ve yalnızsanız Mayıs ayının ortalarından sonuna kadar geçen sürede romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz
başka yeni ve heyecan verici bir gelişme hediye ve şans gezegeni Jüpiter’in iletişim evinizde konumlanması sayesinde yaşanacak. Önümüzdeki 12 ay boyunca bu cömert gezegen yeteneklerinizi geliştirmeniz ve daha fazla kişiyle tanışmanız için yeni fırsatlar sunacak. Basın ve yayın alanında ya da sanal ortamda karşınıza çıkacak kazanç imkanları sizi heyecanlandıracak. Bu sene sağlınıza dikkat etmelisiniz.
Oğlak ve Yengeç burcundaki tutulmalar özellikle 1 Ocak 25 Haziran 11 Temmuz tarihlerinde ihmalden veya kötü alışkanlıklardan kaynaklanan rahatsızlıklara yol açabilir.

1 yorum:

zafer dedi ki...

Bir köpeğin yardıma ihtiyacı var...Yuva aranıyor

http://crowsday.blogspot.com/2009/12/help.html

.