25 Şubat 2008 Pazartesi

BU BLOGU KİM OKUYOR?

Bu blogu kimler okuyor bilmiyorum. Demet’in okuduğu kesin çünkü yorumlarıyla okuduğunu belli ediyor sağolsun. Arda’nın da okuduğu kesin o da sürekli bana laf yetiştiriyor sağolsun. Annem yorum yazmayı henüz keşfedemediği için sözlü yorum yapıyor sağolsun. Onun dışında sanırım okuyan yok. Ebru’yu bir süre önce kaybettik. Evlenme mazeretiyle elini eteğini herşeyden çekti. Bakalım ne zaman normale dönecek? Filiz desen hiç yorum yazmaz. Kendi sayfasına yazılan yorumları da cevaplamaz. Onun için blogumu takip edip etmediğini ben takip edemiyorum :) Bir de Nirva var. O da ben oku diye dürtmesem okumuyor. Başka da kimse var mı okuyan? Varsa ses versin. Reklamcıyım ama kendi blogumun reklamını pek iyi yapamamışım anlaşılan. Ya da daha da kötüsü ilgi çekici konular bulamıyorum. Yeni şeyler bulmalıyım. Durun ben bir düşüneyim...

10 yorum:

Tekir dedi ki...

Kardeşcimmm ben her gün bakıyorum ve okuyorum blogunu. Herrr gün. Ama o kadar az yazıyorsun ki, bu konudaki en başarılı kişi Demet bence.
:)

**Ard & Cey** dedi ki...

sanırım blogunu ilk okuyan benim enson...ne lafı yetiştiriyormuşum ben sana anlamadım ama!!!tamamen yalan:))herşey ortada isteyem açsın okusun yorumlarımı hodri meydan:P dediğin gibi olsa dahi enazından takip edip okuyoruz:)mızmızlanma aşk!;)

Demet dedi ki...

zeynocum ben sunu anladim:
özellikle 'es/dost' sinifina girmeyen, disaridan ziyaretcilerin bir blogu sürekli takip edebilmeleri, hatta adresini sik kullanilanlara eklemeleri icin blogun bir sürekliliginin olmasi gerekiyor. Her gün bir yazi mutlaka girmek gerekiyor.
Blogun begenilse bile, takip eden bir kac gün acilip bakildiginda hala eski yazi ile karsilasilirsa o bloga bir daha bakilmiyor, cünkü blog mantigi bu, günlük tutmak gibi...
Bunun disinda ben de gözlemlerimden anladim ki, daha cok spesifik konulara deginen, yani belli bir konu cercevesinde yazanlar takip ediliyor (moda, sinema,yemek vs...)
Ben de merak ediyorum acikcasi kendi bloguma kac kisinin baktigini ya da esim dostum haricinde hic tanimadigim birilerinin de takip edip etmedigini. Bunun icin blog sayfasina bir ziyaretci counter'i eklemek mümkün ama html özürlü bendeniz bir türlü beceremedim :)
Nasil yapilacagini ögren de bana da ögret zeyno :)
Ve lütfen her gün yaz...

varol döken dedi ki...

ben bir ara okuyordum ama böyle angut gibi bakan kedileri, peluş içinde kalpleri, çiçekleri böcekleri bolca koyunca, elimi eteğimi çektim:)

ahahaha, aşağıda angut diye başlık varmış. valla onu okumadan yazmıştım, dur okuyayım bari:)

varol döken dedi ki...

hmm, aşağıdaki yazıları okuyunca biraz haksızlık yapmış olduğumu anladım, zaten angut başlığı benim kafama kafama yazılmış sanki:)

yine de daha az kedi, daha çok yazı diyoruz her zaman:)

zeynep dedi ki...

Aaaaa Varol senin okuduğunu bilmiyordum. Şaşırdım yauwww :)

**Ard & Cey** dedi ki...

.............

Kozmik Anafor dedi ki...

valla kim okuyor bilmiyorum ama, bugun ben okudum biraz...

zafer, dukkanda arka tarafinda oturan cocuk :)

EA dedi ki...

Adi Zeynep. Ben niye kaybolmuş oluyorum onu anlamadım. Sadece uzakta oturup uzakta çalışmanın etkileri bunlar. Aşkolsun. Blogunu okumadığım büyük yalan. Okuyorum, ahanda buyurun. :)

Adsız dedi ki...

Ben de okuyorum ama az yazdığın için her gün bakmıyorum açıkçası :)

(dışarıdan okuyucu tribi yapacaktım ama hadi söyleyeyim, selvin ben.)